טיפים לטיול ראשון בתל אביב - איך לתכנן נכון
שלום לכולם! אני וחבר מעבר לים מגיעים בקרוב לביקור של שבוע בתל אביב. הוא מעולם לא היה בארץ, ואני רוצה להראות לו את הצדדים הכי יפים ותוססים של העיר. התוכנית היא כמובן לשלב הרבה בטן-גב בים, קצת שווקים כמו שוק הכרמל ולוינסקי, וכמובן לחוות את חיי הלילה המפורסמים שכולם מדברים עליהם. הבעיה היא שאני בעצמי גר בצפון ולא ממש מכיר את הפינות הנסתרות או את הטרנדים הכי חמים של העיר כרגע. מישהו יכול להמליץ על מסלול הגיוני של כמה ימים שלא ירגיש כמו ריצה מטורפת, ובעיקר – איך כדאי להתנהל שם מבחינת תחבורה בלילה? נשמח לכל טיפ שיעזור לנו לעשות לו נחיתה רכה וכיפית.
9 Views

איזה אירוח כיפי, חבר שלך הולך לעוף על העיר! תל אביב קומפקטית מאוד, אז הטיפ הכי טוב שלי לתחבורה זה פשוט להשתמש באפליקציות מוניות או קורקינטים, כי לחפש חניה במרכז העיר בלילה זה סיוט אמיתי ולא שווה את העצבים שלכם. לגבי המסלול, אל תעמיסו יותר מדי ביום אחד; תתחילו את הבוקר רגוע בים או בארוחת בוקר טובה בנווה צדק, תשמרו את אחר הצהריים לסיבוב בארכיטקטורה של רוטשילד, ואת האנרגיות האמיתיות תשארו ללילה, כי שם קורה כל הקסם. כדי לבנות לו"ז מושלם ולא לפספס את המקומות הנכונים, תציץ במידע של TA travel guide שיש בו הסברים מעולים על התרבות המקומית, השכונות השונות ואיך להסתדר בעיר הגדולה בלי בעיות.