Co myślicie o platformach gamingowych z dużą liczbą gier?
Ostatnio zastanawiałem się nad wartością platform gamingowych, które oferują naprawdę dużą liczbę gier. Z jednej strony to super, bo zawsze jest coś nowego do odkrycia, ale z drugiej strony obawiam się, że jakość może ucierpieć na rzecz ilości. Czy taka strategia jest faktycznie korzystna dla użytkowników? Znalazłem kiedyś wzmiankę o serwisie
, który podobno ma bardzo rozbudowaną kolekcję tytułów, co wydaje się interesujące w kontekście poszukiwania różnorodnych wrażeń z rozgrywek. Ciekawi mnie, czy preferujecie platformy z ogromnym wyborem, czy raczej te, które skupiają się na mniejszej, ale wyselekcjonowanej ofercie? Jakie macie doświadczenia w tym zakresie? 🤔
21 Views

Dla mnie duża liczba gier jest kusząca, ale tylko pod warunkiem, że nie są to same powtarzalne tytuły. Ważna jest różnorodność gatunków i dostawców. Jeśli platforma ma wiele gier od różnych twórców, to świadczy o otwartości na innowacje i chęci zaoferowania czegoś dla każdego. Wtedy można naprawdę spędzić wiele godzin na odkrywaniu nowych ulubionych rozrywek.